Blaasontsteking

Blaasontsteking medicijnen online bestellenEen blaasontsteking is meestal erg vervelend, ongemakkelijk en/of pijnlijk. De blaas kunt u zien als een opslagplaats waar urine wordt opgeslagen onder in de buik. Via de urinebuis komt de urine naar buiten, mocht u een blaasontsteking hebben, dan is het slijmvlies van de blaas ontstoken. Het is mogelijk dat hierbij de urinebuis ook mee doet. Vrouwen hebben een grotere kans op een blaasontsteking dan mannen. Dat komt omdat bij vrouwen de urinebuis korter is. Daarnaast zit de urinebuis dichter bij de vagina en anus. Daardoor kunnen er gemakkelijker bacteri├źn bij.

Er zijn vrouwen die gemakkelijker een blaasontsteking krijgen na het vrijen. Tijdens de zwangerschap is de kans op een blaasontsteking ook groter. U kunt een blaasontsteking herkennen aan een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen. Meestal moet u ook vaker naar het toilet. Er komt een klein beetje uit en u kunt een drukkend of pijnlijk gevoel hebben in de onderbuik. Het is ook mogelijk dat de urine onaangenaam ruikt of deze kan er troebel uit zien. Het kan ook zijn dat er bloed in de urine zit. Meestal heeft u geen koorts, misschien een beetje verhoging, minder dan 38 graden. Sommige vrouwen merken niet eens op dat ze een blaasontsteking hebben. Verder lezen…


Klik op onderstaande banner om te bestellen bij DokteronlineWat doet u aan een blaasontsteking?

Om er achter te komen of dat u daadwerkelijk een blaasontsteking heeft, kunt u een testje doen. Dit kunt u bij de huisarts inleveren en hij of zij kan dan aan de hand van de urine vaststellen of dat er sprake is van een blaasontsteking. Mocht dat zo zijn, dan krijgt u hier medicatie voor. Als u vaker een blaasontsteking heeft gehad, dan kunt u het vaak zelf al herkennen en kunt u hier zelf een middel aanschaffen, zodat de klachten worden verminderd en de blaasontsteking af zal nemen en ten slotte zal verdwijnen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]