Gezichtsbeharing

Gezichtsbeharing medicijnen online bestellenVeel vrouwen hebben last van gezichtsbeharing. Vrouwen krijgen na de menopauze langzaamaan meer haren in het gezicht. Het kan ook bij jongere vrouwen voorkomen, vaak maakt het dan een onderdeel uit van een uitgebreidere vorm van overbeharing. Daarin wordt een onderscheid gemaakt tussen hypertrichosis en hirsutisme. Als er gekeken wordt naar hypertrichosis, dan gaat het over overmatige haargroei op plaatsen waar normaal ook haartjes groeien. Daarbij kunt u denken aan de onderarmen, onderbenen, oksels en schaamlippen die dan sterker behaard kunnen zijn. Daarbij staat de gezichtsbeharing meestal niet op de voorgrond.

Bij hirsutisme gaat het over haargroei bij vrouwen op plaatsen waar vrouwen normaal niet behaard zijn. Het wordt vaak gezien als een mannelijk beharingspatroon. Daarbij groeien er vaak donkere, dikke haren op de bovenbenen, maar dit kan ook zijn op de borst en onderbuik. Ook op de kin en op de bovenlip kunnen veel haren groeien. Verder lezen…


Klik op onderstaande banner om te bestellen bij DokteronlineHerkennen van gezichtsbeharing

De klachten van de gezichtsbeharing kunnen per ras en per cultuur verschillen bij vrouwen. Er kan wel gezegd worden dat vrouwen met een getinte huid vaak meer haargroei hebben dan vrouwen met een blanke huid. Dit is in het land waar de vrouwen vandaan komen geen probleem, het is daar zo dat de mensen er gewend aan zijn. Maar in een andere cultuur kan het als vreemd worden gezien. Veel vrouwen schamen zich voor gezichtsbeharing en voelen zich onzeker.

Gelukkig bestaan er producten die u kunnen helpen tegen gezichtsbeharing. De klachten kunnen verminderd worden of zelfs helemaal worden weggenomen. Daarom kunt u op deze pagina de producten bekijken die u kunnen helpen om de gezichtsbeharing aan te pakken, te verminderen of helemaal weg te krijgen. Leest u wel altijd eerst de bijsluiter goed door, zodat u weet welk product het meest geschikt is om de gezichtsbeharing bij u aan te pakken!

Wat vindt u van dit artikel?
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]