Menstruatie uitstellen

Menstruatie uitstellen medicijnen onlineDe menstruatie uitstellen, daar maken veel vrouwen graag gebruik van. Soms komt het gewoon niet goed uit dat u juist op dat moment ongesteld moet worden. U gaat op vakantie, of u heeft een drukke week en iedere keer bij het menstrueren heeft u veel klachten. U wilt graag de menstruatie uitstellen. Gelukkig is dat mogelijk wanneer u de anticonceptiepil slikt. Daarmee kunt u de menstruatie vervroegen of uitstellen. Hoe u dit moet doen, hangt af van de pil die u gebruikt. Ook kunt u het geneesmiddel Norethisteron gebruiken wat u op deze pagina kunt bestellen; een geneesmiddel wat precies voor dit doel is ontwikkeld.

Als u de éénfasepil gebruikt, dan hebben alle pillen in de strip eenzelfde hoeveelheid hormonen. U slikt vaak 21 of 22 pillen en dan volgt er een stopweek van zes of zeven dagen. Kiest u voor menstruatie uitstellen? Dan slaat u de stopweek over. Dan begint u dus meteen aan de volgende strip. U kunt ook meerdere malen een stopweek overslaan en dat kan geen kwaad. Hierbij loopt u echter wel het risico dat u een keer tussentijds een bloeding krijgt. Verder lezen…


Klik op onderstaande banner om te bestellen bij DokteronlineDe pil en menstruatie uitstellen

Het kan zijn dat u pilstrips heeft met 28 tabletten. Daarbij zijn de laatste zes placebo’s. Als u daarbij denkt aan menstruatie uitstellen dan moet u de laatste zes pillen overslaan en beginnen met een volgende strip. Er zijn ook andere anticonceptiepillen. Bij de twee-, drie- of meerfasenpillen is het wat lastiger. Het hangt hierbij namelijk samen met de samenstelling van de tabletten in een strip. Dit kan worden gezien aan de kleuren van de pillen.

Er kan ook gekozen worden voor de minipil, deze slikt u iedere dag en deze kent geen stopweek. Daarbij kunt u uw menstruatie dus ook niet uitstellen. Er kan wel tijdelijk gekozen worden voor een andere pil. Wilt u uw menstruatie uitstellen? Dan kunt u per pil bekijken welke opties er zijn en deze volgen, vaak staan deze in de bijsluiter beschreven.

Wat vindt u van dit artikel?
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]