Menstruatieklachten

Menstruatieklachten online kopen medicijnenVeel vrouwen ervaren tijdens de menstruatie menstruatieklachten. Daarbij kan er een onderscheid worden gemaakt aan klachten die voorafgaand zijn aan de menstruatie, maar er zijn ook klachten die optreden tijdens het menstrueren. Voor de menstruatie kunt u klachten hebben zoals snel geïrriteerd zijn, moe zijn, last hebben van pijnlijke borsten en u kunt een opgeblazen gevoel hebben. Er kan ook sprake zijn van gewichtstoename.

De menstruatie is bij meer dan de helft van de vrouwen een tijd waarin ze veel pijn ervaren. Er zijn vrouwen die thuis blijven door de menstruatieklachten, dit is bij 1 op de 10 vrouwen het geval en zij blijven dan 1 of 2 dagen thuis als zij ernstige menstruatieklachten hebben. Meisjes tussen de 14 en de 18 jaar hebben vaak het meeste last van buikpijn. Als u aan de pil gaat dan is de kans dat de klachten minder worden groot. Ook na de geboorte van een eerste kind worden de klachten minder. Het kan ook zijn dat de menstruatieklachten pas minder worden vanaf uw 25ste jaar. Verder lezen…


Klik op onderstaande banner om te bestellen bij DokteronlineAndere menstruatieklachten

Het kan zijn dat u middenpijn heeft. Dit komt door de eisprong die plaatsvindt rond de 14e dag van de cyclus. Dit kan erg pijnlijk zijn en dat voelt in de onderbuik. Dit kan een paar minuten of een paar uur duren. Er kan ook sprake zijn van overmatig en onregelmatig bloedverlies. Dit kan een onderliggende ziekte als oorzaak hebben, maar het kan ook een teken zijn van een naderende menopauze. Het kan ook zijn dat de menstruatie uitblijft en dan is er een kans op een zwangerschap.

Er zijn hier verschillende middelen verkrijgbaar die er voor zorgen dat de menstruatieklachten verminderd kunnen worden, het kan ook zijn dat ze door deze middelen weg blijven. Bekijkt u daarom nu wat u kunt nemen tegen de menstruatieklachten, zodat u deze periode met minder ongemakken door kunt komen. Het helpt vaak wel als u weet dat het er bijhoort.

Wat vindt u van dit artikel?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]