Morning after pil

Morning after pil online bestellenDe morning after pil is een pil die vrouwen kunnen nemen wanneer zij onbeschermde seks hebben gehad en bang zijn dat ze zwanger zijn geworden. De morning afterpil kan een zwangerschap voorkomen. Er is geen recept nodig om de morning afterpil te kopen.

Maar wanneer moet u deze pil precies nemen? U dient deze pil te slikken binnen 12 uur na de seks, in ieder geval dient u deze pil binnen drie dagen in te nemen, nadat u seks heeft gehad. Hoe eerder u deze pil gaat slikken, hoe kleiner de kans is dat u zwanger gaat worden. Maar let op, wanneer u meer dan 75 kilo weegt is de morning after pil minder betrouwbaar. Het is dan meer betrouwbaar om een spiraal te laten zetten.

Als u onbeschermde seks heeft gehad en u heeft geen voorbehoedmiddel gebruikt, dan is de kans dat u zwanger wordt aanwezig. Daarom kan de morning after pil een uitkomst bieden als u niet zwanger wenst te worden. Verder lezen…


Klik op onderstaande banner om te bestellen bij DokteronlineWaarom morning after pil gebruiken?

Een morning afterpil gebruiken zorgt er voor dat de kans op een zwangerschap wordt verkleind, hoe eerder dat u er bij bent hoe beter. Daarom is het van belang dat u er verantwoord mee om gaat. Bij enige twijfel kunt u altijd deze pil nemen, zodat u gaat voorkomen dat u zwanger wordt. Er zijn ook vrouwen die voor de zekerheid deze pil in huis houden, mochten zij een keer onbeschermd seks hebben gehad, dan kan de pil meteen in worden genomen.

Wanneer u zelf niet aan de anticonceptiepil bent of er is geen condoom gebruikt, dan is de kans om zwanger te worden uiteraard groter dan wanneer u wel aan de pil bent. Ook wanneer het condoom bijvoorbeeld gescheurd is, is de kans dat u zwanger bent groter. De morning afterpil is dan een uitkomst.

Wat vindt u van dit artikel?
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]